Четвер, 28.03.2024, 19:56 | Вітаю Вас Гість


Головна » 2012 » Лютий » 24 » ТРГО "Громада рибалок Теребовлянщини" - найкраща!!!
14:56
ТРГО "Громада рибалок Теребовлянщини" - найкраща!!!
Уперше в історії тернопільські риболови зайняли перше місце і в командному і в індивідуальному заліку. Такою несподіванкою для усіх рибалок завершився Чемпіонат України з зимової риболовлі у Харкові

- Наша перемога для всієї України — шок! – каже, зійшовши із потяга новоспечений чемпіон України із зимової риболовлі Сергій Машенцев. – Там виступали чемпіони світу, постійні призери та медалісти. А тут приїхала команда з Тернополя і буквально усіх розірвала.
На Чемпіонаті, як додає чоловік, було чоловік вісім чемпіонів світу і багато срібних призерів.
Рибалки повернулися з Харкова увечері у понеділок, 20 лютого. Чоловіки виходили із потяга із бурами та рибальськими скриньками у руках. На пероні їх зустрічали тернопільські колеги — обнімали, розглядали медалі та вітали. Врешті з вагона винесли золотистий кубок. У нього згодом налили шампанського і кожен переможець зробив по кілька ковтків із цього кубка.
- Ми виграли не через те що нам пощастило, – каже переможець Сергій Копчак. – У рибалці везіння — це лише 30 відсотків успіху. Решта — це праця. На змаганнях ми працювали командою. Також постійно тренувалися — на цій самій річці поза зоною змагань можна було ловити рибу для тренування.
На вокзалі рибалки, які зійшли з поїзда, обмінюються враженнями.
- Під час тренувань отаких риб витягали! А на змаганнях уже не те, – емоційно розказує, показуючи руками розмір риб, один із переможців. – Але це завжди так — під час тренувань улов більший.
Команда яка перемогла на харківщині представляє Тернопільську обласну федерацію риболовного спорту, і готується уже до наступних змагань.
- Святкувати перемогу не будемо — потрібно тренуватися, – каже пан Копчак. – На носі – кубок України, який пройде у Вінниці. Хочемо на ньому виступити не менш вдало, ніж на Харківщині.
В особистому заліку на змаганнях перше місце здобув Сергій Машенцев. До того він уже мав немало престижних рибальських нагород.
- Я вперше я виступав у такій хорошій команді. Досвід досвідом, але перемогою завдячую роботі у з хлопцями, – кажє Сергій. – Тернополяни ще ніколи не вигравали перше місце на таких змаганнях. Це найвища нагорода в Україні. Можливість попасти на світові змагання. Для цього нам потрібно ще виграти кубок України — і тоді попереду Європа. Поки приїхав із Харкова у Тернопіль, емоції від перемоги уже вляглися. Налаштований на подальшу роботу. Розслаблятися зараз не потрібно.
Цікаво, що під час змагань хлопці з нашої команди витягнули близько 10 кілограмів риби. Під час змагань не враховують, якого виду риба та її розмір. Важлива тільки маса усієї зібраної риби та кількість рибин. До слова, минулого року у Тернополі проходив кубок України з зимової риболовлі. Змагання менш престижні ніж чемпіонат України. Перемогу тоді здобули Кияни. Однак, кажуть тернополяни, у Тернополі рибалити все ж краще ніж на Харківщині.
На фото зліва на право: Петро Прокопенко (33 р.), Роман Гладкий (24 р.) Сергій Машенцев (50 р.) Ігор Музичка (27 р.) Ігор Глух (38 р.) Сергій Копчак (49 р.)


Переглядів: 898 | Додав: gazeta_terebovlyanschyna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Наше опитування
Сайту району
смт. МикулинціТекст заміщення

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Теребовля


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання