Четвер, 28.03.2024, 18:03 | Вітаю Вас Гість


Головна » 2012 » Червень » 19 » Відпочинок в Криму. Корисна інформація
08:04
Відпочинок в Криму. Корисна інформація
Літо як жодна інша пора року налаштовує до відпочинку. А відпочинок, як відомо, справа серйозна і не терпить недбалого відношення, тому як тільки температура повітря переходить відмітку в 25 градусів, кожен з нас починає планувати, як провести відпустку. І, звичайно ж, що може бути краще, ніж відпочинок на морі?...
Завдяки нашому клімату в році ми маємо три сонячні місяці, що ідеально підходять для відпочинку. Трудове законодавство суворіше - воно відміряло нам для приємного проведення часу всього 24 дні. Саме тому всі ми прагнемо отримати від цих днів максимум води, сонця і позитивних емоцій. Звичайно, можна вибрати для відпочинку далекі острови, екзотичні куточки світу, але тут будь-кого підстерігають проблеми з візами, переліт, не завжди легка акліматизація. І до чого це все, коли, як говоритися, чудове поруч! 
Прекрасний загар, відпочилий радісний вигляд, море вражень і спогадів - все це можна отримати і не пересікаючи кордон нашої держави.
Крим, зі своїми неповторними містами і містечками, простим приватним сектором і новітніми готелями класу люкс. Відпочинок в Криму манить чистотою моря, оздоровчим ефектом, теплими променями південного сонця, особливим м'яким кліматом, цілющим повітрям, безліччю готелів, пансіонатів, санаторіїв і дитячих оздоровчих таборів. 
Крім того - відпочинок в Криму повний відкриттів і не лише мирських, але і духовних, сюди у пошуках натхнення відвіку з'їжджалися відомі письменники, поети, живописці і музиканти. У Криму кожен зможе вибрати собі саме той відпочинок, і те місце, яке личить лише йому. У цьому дивна властивість кримського краю!
А коли Ви повернетеся з відпустки, то на питання «Як Ви відпочили», Ви з упевненістю відповісте: «Відмінно»!



Переглядів: 646 | Додав: gazeta_terebovlyanschyna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Календар

«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування
Сайту району
смт. МикулинціТекст заміщення

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Теребовля


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання