Четвер, 25.04.2024, 12:15 | Вітаю Вас Гість


Головна » 2011 » Липень » 1 » "В новий бій з новими силами".
20:35
"В новий бій з новими силами".

Повідомлення дуже цікавого змісту під назвою "Відбулася звітно-виборна конференція районної організації Партії регіонів" появилося на сайті Тернопільської ОДА в розділі "Теребовлянська райдержадміністрація". (http://www.oda.te.gov.ua/tepebovlyanska). Текст подаємо нижче.

 

"26 червня в приміщенні районного будинку культури відбулася звітно-виборна конференція районної організації Партії регіонів. У конференції взяли участь 53 делегати, які обрали новим головою районної організації Партії регіонів Василя Гудзюка, генерального директора ПП „Теребовлянський шляховик”. В ході конференції голову райдержадміністрації С.Бігуляка урочисто прийнято в члени партії та обрано в склад політради. В роботі конференції взяли участь депутати обласної ради від Партії регіонів Я.П’яла, В.Каратаєв, депутат Тернопільської міської ради О.Муц."

 

На перший погляд звичайне повідомлення і що ж тут цікавого? Давайте почитаємо, як то кажуть, "між рядками". На останніх виборах пан В. Гудзюк балотувався на посаду міського голови від "Єдиного центру". Але результат був невтішний - останнє місце серед 8 кандидатів. Минуло 8 місяців і Василь Гудзюк уже в "Регіонах", є помічником народного депутата О. Муца і стає новим головою районної організації "Партії регіонів". (стрімкий "зліт"). Але це ще не все. В цей же день в партію було прийнято, як пишуть, «урочисто» С. Бігуляка. Чи призведе ця подія до кадрових змін покаже час. В свою чергу хотілося б відзначити, що Степан Пилипович обраний з подання голови Ода В. Хоптяна. А з "неофіційних джерел" відомо, що між Хоптяном і Муцом існують певні протиріччя, що також можуть вплинути на хід подальших подій. Отже достеменно невідомо, яка буде розв'язка, але ближчим часом всі крапки буде розставлено.

шеф-редактор  Іван Процик

Переглядів: 1082 | Додав: gazeta_terebovlyanschyna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Володимир  
0
Василь Гудзюк це людина якщо можна так сказати яка обманула не одного.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Календар

«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Наше опитування
Сайту району
смт. МикулинціТекст заміщення

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Теребовля


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання