Субота, 20.04.2024, 10:21 | Вітаю Вас Гість


Головна » 2012 » Січень » 18 » Тернопільські податківці «накрили» підпільний горілчаний цех в Струсові
14:34
Тернопільські податківці «накрили» підпільний горілчаний цех в Струсові

Традиційно, протиправна діяльність пов’язана із незаконним обігом та виготовленням алкогольних напоїв набирає обертів у період свят. Цьогорічні новорічно-різдвяні свята у Тернопільській області не стали виключенням із правил.

Так, співробітники управління податкової міліції припинили діяльність розгалуженої системи нелегального виробництва та збуту фальсифікованої алкогольної продукції. Податківці отримали дані про те, що один із мешканців села Струсів Теребовлянського району виготовляє фальсифіковані алкогольні напої.  Більше того, спритний чоловік встиг навіть створити розгалужену мережу реалізації вказаного алкоголю, в тому числі і на території міста Тернополя.

– При проведенні обшуку у домоволодінні вказаного громадянина було вилучено 310 літрів спирту, 250 пляшок фальсифікованої горілки у півлітрових пляшках під марками відомих українських товаровиробників, на яких були наклеєні підроблені марки акцизного податку, а також без марок. Знаряддя, яке використовувалось  для виробництва фальсифікату. Крім того, було вилучено порожню тару, корки тощо, – повідомив заступник начальника управління податкової міліції ДПА в області Ігор Сторожук.

Також при виїзді з подвір’я цього громадянина співробітники податкової міліції зупинили транспортний засіб, котрий належить мешканцю села Зарваниці. Під час огляду у салоні авто виявили ще 200 пляшок незаконно виготовлених алкогольних напоїв, які той прибав у струсівського «виробника». До речі, мешканець Теребовлянщини не лише виготовляв, а й добре організував збут своєї продукції.

– Його завданням було постачання спирту, виготовлення великих партій нелегальної алкогольної продукції і  у подальшому цей алкоголь реалізовувався у торгівельних точках міста Тернополя. Так, за результатами відпрацювань і зв’язків даного громадянина, було також проведено санкціонований судом обшук в помешканні іншого громадянина у тому ж селі Струсів і там було вилучено 200 літрів спирту, біля 200 пляшок фальсифікованої горілки, півтори тисячі марок акцизного податку, знаряддя, яке використовувалось для виробництв фальсифікату, а також корки для закорковування пляшок з горілкою, – зазначив Ігор Сторожук.

За цієї ж справою, за словами податківця, був проведений обшук і у одному із гаражів на території Тернополя. Тут виявили ще 140 пляшок алкогольних напоїв, виготовлених у  Струсові. Загалом ж у справі «струсівського алкоділка» податкові міліціонери вилучили біля 800 пляшок фальсифікованої горілки, півтори тисячі марок акцизного податку з ознаками підробки і 510 літрів спирту, якого б вистачило для виготовлення біля 2300 півлітрових пляшок оковитої. Порушено кримінальну справу. Тривають слідчі дії. До слова, відповідальність за реалізацію в торгівельній мережі фальсифікату несуть і продавці. Розмір штрафної санкції становить не менше 1700 гривень.

Переглядів: 684 | Додав: gazeta_terebovlyanschyna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування
Сайту району
смт. МикулинціТекст заміщення

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Теребовля


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання