П`ятниця, 19.04.2024, 12:42 | Вітаю Вас Гість


Головна » 2010 » Грудень » 20 » Привітання начальника обласного управління внутрішніх справ в Тернопільській області з Днем міліції України
12:20
Привітання начальника обласного управління внутрішніх справ в Тернопільській області з Днем міліції України
Привітання з Днем міліції України

    20 грудня українська міліція святкує своє професійне свято. З цієї нагоди вітаю усіх співробітників, пенсіонерів, ветеранів, їхні сім’ї та родини. Кожному – від сержанта до полковника хочу щиро подякувати за добру службу.
    Той, хто пов'язав свою долю з міліцією – вибрав у житті нелегкий, я б сказав, надзвичайно важкий шлях. Адже професія міліціонера вимагає самовіддачі та самопожертви. Нерідко правоохоронці працюють вночі, у вихідні, не рахуючись із часом, власними чи сімейними потребами. 
Кожен із співробітників органів внутрішніх справ області докладається до спільної справи, аби тернопільська міліція була якомога ближчою до людей. Для мене особисто найважливіше, щоб тернополяни довіряли міліціонерам, почуватися захищеними від злочинців та беззаконня. Виправдати сподівання людей можна відданою й чесною службою, щоденними стараннями у розкритті злочинів, припиненні правопорушень чи беззаконня.
    В усі роки незмінними залишалися для людей у погонах ризик життям, здоров’ям, непримиренна боротьба з жорстоким злочинним світом. Найближчим часом міліцейські підрозділи зазнають суттєвого оновлення та реформування. Усе це буде зроблено з одною метою – люди повинні бути певні, що знайдуть у кожному міліціонерові помічника, друга та захисника.
Хочу побажати усім тернополянам спокою, впевненості у завтрашньому дні.
    Працівників міліції, ветеранів та пенсіонерів, їхні родини ще раз вітаю зі святом. Бажаю їм міцного-міцного здоров’я, добра, благополуччя, сили вистояти, не зламатися. Нехай люди завжди будуть вдячні Вам за нелегку працю. Щоб любов і порозуміння завжди були у Ваших сім’ях. Хай Господь Бог береже Вас у житті.
 
Федір БОРТНЯК, начальник УМВС України в Тернопільській області, генерал-майор міліці
Переглядів: 1342 | Додав: gazeta_terebovlyanschyna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Календар

«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування
Сайту району
смт. МикулинціТекст заміщення

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Теребовля


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання